Rizzoli houtfornuizen

Wij zijn sinds vorig jaar leverancier en binnenkort importeur van de fornuizen van Rizzoli, "de Rolls Royce onder de houtfornuizen". We hebben twee compleet verschillende staan in onze showroom.

De producent van onze houtfornuizen is Rizzoli, een familiebedrijf uit de Italiaanse Dolomieten dat meer dan 100 jaar houtfornuizen produceert. Met een Rizzoli fornuis maakt u zich in grote mate onafhankelijk van uw gasleverancier. Bovendien hebben de fornuizen een enorme levensduur en zijn ze leverbaar in verschillende varianten. Gebruik de configurator om uw droomfornuis samen te stellen. Van een "gewoon" houtfornuis naar een fornuis met oven en zelfs met mogelijkheden tot het aansluiten van warm watervoorziening en aansturing van centrale verwarming! Ook kunt u een bijpassende afzuigkap compleet naar uw wensen bij Rizzoli laten maken. elk product is maatwerk en persoonlijk. Alles wordt dus in opdracht voor u gemaakt. Niets is standaard op voorraad. Ook levert Rizzoli fornuizen en afzuigkappen voor de professionele markt.

Wilt u ook niet meer geconfronteerd wordt met jaarlijkse prijsstijgingen? U wordt in hoge mate onafhankelijk van de Nederlandse energieleveranciers.

Zie de online folder op de site om de diverse modellen en mogelijkheden te bewonderen.

Showroom Woodd
Bezoek showroom

Downloads laat u
inspireren