Pellets en briketten

Een goede pelletkorrel is van groot belang bij het stoken van een pelletkachel. Dit is dan ook de reden dat wij deze brandstof leveren. Een pelletkorrel bestaat uit hout dat in een kleine korrel is geperst. Het is van belang dat het hout goed droog en stof- en afvalvrij is.

Wij zijn leverancier van de pelletkorrels en van Wohl und Warm die wij zelf importeren vanuit Duitsland. Wij hebben voor dit merk gekozen omdat wij ervaren dat de kachels door deze pelletkorrels mooier branden, schoner blijven, minder problemen veroorzaken en de kwaliteit is hoogwaardig en constant. Dit alles zal er dus ook voor zorgen dat u geen problemen met de kachel zult hebben met als oorzaak verkeerde pelletkorrels. Hierdoor heeft u dus ook langer plezier van uw kachel. Deze pelletkorrels leveren wij in zakken van 15 kg. of per hele of halve pallet.

Uiteraard zijn onze pellets PEFC-gecertificeerd. EN plus en A1. Zie ook de link naar onze folder hieronder.

Van dezelfde leverancier betrekken wij ook onze hout-briketten. Deze kunt u bij ons kopen per pakket van 5 stuks of per hele of halve pallet.

Als u prijzen of meer informatie wilt over de pelletkorrels of houtbriketten en het afhalen of bezorgen hiervan of wilt u een bestelling plaatsen, neem dan gerust contact met ons op!

Contactformulier

Uw bericht:
Showroom Woodd
Bezoek showroom

Downloads laat u
inspireren